Informationsportaler, fagsystemer og it-løsninger

  

Nyheder

Nyheder   144/144

Studie og Erhverv bliver en del af Schultz koncernen

Studie og Erhverv bliver en del af Schultz koncernen

10. aug. 2010

Fra den 1. august 2010 har Schultz overtaget informationsvirksomheden Studie og Erhverv A/S, som er Nordens største private aktør inden for hjælp til uddannelses- og erhvervsvejledning.

Virksomheden står bl.a. bag IT-værktøjer, vejlederfora, bøger og informationsmaterialer og skabte sidste år en omsætning på 13 mio. DKK og et positivt resultat. Studie og Erhverv er markedsledende i Danmark med produkter som fx JobSpor, MinFremtid, VejlederForum og Vaks i Jobland og leverer desuden IT-værktøjer og bøger til bl.a. Norge og Sverige.

Købet er et led i Schultz' strategi om at anvende vores kompetencer på nye områder, og vi og Studie og Erhverv supplerer hinanden godt. Vores fælles mål er at styrke den digitale vejledning af ledige og uddannelsessøgende. De økonomiske konjunkturer og politiske prioriteter betyder, at behovet for moderne informationsløsninger på området aldrig har været større. Vi står nu særdeles godt rustet til at løfte den udfordring, fordi vi med de styrkede kompetencer får et solidt afsæt for at udvide vores produkter og servicer.

Fordele for vores kunder
De to virksomheder er begge allerede dybt engagerede på uddannelsesområdet, men med forskelligt udgangspunkt. Med Schultz-koncernen som ny ejer er der økonomisk styrke og stærke faglige synergier til fortsat produkt- og forretningsudvikling til gavn for Studie og Erhvervs kunder.

Ud over at videreudvikle virksomhedernes eksisterende aktiviteter, navnlig på uddannelsesområdet, er ambitionen bag opkøbet at stå stærkere på et voksende marked. Hos Schultz ønsker vi at skabe væsentligt flere værktøjer til ledige og til de medarbejdere, der vejleder dem. Danmarks jobcentre, fagforeninger og andre aktører oplever stigende arbejdspres og efterspørgsel på den type af digitale informationsløsninger, Schultz er specialiseret i at udvikle.