Informationsportaler, fagsystemer og it-løsninger

  

Nyheder

Nyheder   44/144

Rigsadvokaten er gået i drift med ny løsning fra Schultz

Rigsadvokaten er gået i drift med ny løsning fra Schultz

23. jun. 2016

6. maj gik Rigsadvokaten i drift med den digitale platform Anklagemyndighedens Vidensbase, som bygger på Schultz’ nye løsning Schultz Fundament. Løsningen skal være med til at effektivisere organisationens arbejdsgange ved at digitalisere ellers tidskrævende manuelle processer, fx det ressourcekrævende arbejde med at udarbejde materialesamlinger.

Anklagemyndighedens Vidensbase optimerer anklagernes arbejdsgange ved bl.a. at gøre det nemmere at søge efter, dele og arbejde med anklagerfaglig viden, og den nye løsning er allerede blevet taget rigtig godt imod af de cirka 1.500 brugere:

"Brugerne er meget begejstrede for mulighederne for at udarbejde en digital materialesamling og dele den med andre. Det letter deres arbejde og giver bedre overblik over materialet," fortæller videnschef hos Rigsadvokaten Birgit Foltmar Gammelgaard og tilføjer: "Brugerne er også meget glade for den effektive søgefunktion i platformen. Der er mulighed for at søge på flere måder, og resultatet af søgningen kan præsenteres efter enten relevans, alfabetisk rækkefølge eller dato, fx nyeste først. Det betyder, at brugerne nu får langt mere præcise søgeresultater end tidligere."

Schultz' adm. direktør Simon Svarrer glæder sig over både samarbejdet med Rigsadvokaten og den nye løsning, der i krydsfeltet mellem digitalisering og faglighed passer perfekt ind i Schultz' DNA:

"Vi er meget stolte af vores nye produkt, som vil betyde væsentligt optimerede arbejdsgange for alle dem, der arbejder med lovstof og i dag laver materialesamlinger manuelt. Af samme årsag har der allerede nu været stor interesse for løsningen."

Hvad kan Schultz Fundament?
Anklagemyndighedens Vidensbase bygger på Schultz’ nye platform Schultz Fundament, som giver helt nye muligheder for at arbejde med Schultz’ lovportaler og andet fagligt materiale.

En væsentlig tidsoptimerende funktion ligger i modulet Schultz Materialesamling, som gør det muligt at oprette et ubegrænset antal digitale materialesamlinger, der nemt kan deles medarbejdere imellem. Materialesamlingerne kan bl.a. bestå af love, domme, paragraffer, bekendtgørelser og andre dokumenter fra Schultz' lovportaler, men også af egne dokumenter og websider i pdf-format. Materialesamlingen udstyres med både sidetal og indholdsfortegnelse, som automatisk opdateres, hvis man flytter rundt på elementerne i materialesamlingen. Det er også muligt at lave noter i materialesamlingen og definere, om de er private eller tilgængelige for andre.

Schultz Fundament har desuden en effektiv søgefunktion, som gør det muligt at krydssøge mellem forskellige emner og kilder, så man opnår et meget præcist søgeresultat. Søgefunktionen fanger ord i selv indscannede pdf’er, og søgeresultatet præsenteres i overskuelige tabeller.

Få mere information
Er du interesseret i at vide mere om Schultz Fundament og Materialesamling? Læs mere på schultz.dk/materiale eller kontakt salgschef Erik Larsen pr. mail el@schultz.dk eller telefon 41 95 47 42.