Informationsportaler, fagsystemer og it-løsninger

  

Nyheder

Nyheder   39/144

Ærø Kommune skifter til Schultz Fasit

Ærø Kommune skifter til Schultz Fasit

2. nov. 2016

I starten af det nye år går Ærø Kommune i drift med et nyt jobcentersystem. Ærø har nemlig valgt at skifte til Schultz Fasit for bl.a. at få et mere intuitivt fagsystem.

Ærø Kommune har netop skrevet kontrakt med Schultz, der nu skal levere fagsystemet Schultz Fasit til Job- og Voksencenter Ærø.

Ærø Kommune er nummer 30 i rækken af kommuner, der har valgt at skifte til Schultz Fasit, og netop det er en af de parametre, der var udslagsgivende for tildelingen, forklarer Marianne Vitus, Job- og voksenchef i Ærø Kommune:
"Vi har set, at flere og flere større kommuner skifter til Schultz Fasit, og for en lille kommune som Ærø betyder det, at vi har nogle store kommuner, som vil kunne lægge det rette fokus i samarbejde med Schultz til fordel for alle kommuner, herunder Ærø."

Vi sparer penge ved at skifte
Marianne Vitus nævner også pris og tillid til systemets indhold som afgørende parametre for tildelingen:
"Schultz Fasit er udviklet siden 2012, så vi har en formodning om, at alle børnesygdomme er fundet," forklarer hun: "Derudover sparer vi penge ved at skifte til Schultz Fasit i forhold til, hvis vi fortsatte med den nuværende kontrakt."

Et mere intuitivt fagsystem
Hos Job- og Voksencenter Ærø glæder de sig til at gå i drift med Schultz Fasit i starten af det nye år:
"Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med Schultz Fasit og ikke mindst få et mere intuitivt fagsystem, hvor der nemt kan jongleres rundt i diverse opgaver, og hvor sager opbevares i fagsystemets sagssystem, så vi frigør os fra nødvendigheden af et sideløbende sagssystem," fortæller Marianne Vitus.

Det er cirka 25 brugere, der til januar går i drift med Schultz Fasit i Ærø Kommune, som huser knap 6.300 indbyggere.