Informationsportaler, fagsystemer og it-løsninger

  

Nyheder

Nyheder   20/144

Digital informationsløsning til Kommuneforlaget i Norge

Schultz skal levere ny digital informationsløsning til Kommuneforlaget i Norge

28. jun. 2017

Selvom lovinformation er afgrænset af landegrænser, behøver den digitale platform ikke at være det. I slutningen af året går Kommuneforlaget, der netop er blevet kåret som en af de 25 mest innovative virksomheder i Norge, i luften med en helt ny informationsløsning fra Schultz.

Formidling af lovinformation ligger i Schultz' dna - om end meget har ændret sig siden 1731, hvor Schultz trykte de allerførste love. Nu skal Schultz levere en helt ny digital platform til den norske virksomhed Kommuneforlaget, så norske kommuner får nem adgang til opdateret lovinformation på en unik og moderne informationsløsning.

"Kommuneforlaget har over noe tid vurdert ny samarbeidspartner på vårt lovinformasjonssystem. I mai i år besluttet vi å flytte inn på Schultz Fundament," fortæller Unni Søtorp Holm, produktansvarlig, avdeling utvikling og leveranse, Kommuneforlaget:

"Vi gleder oss til å flytte systemet over på en langt mer moderne og markedstilpasset løsning. Schultz har en god posisjon i det danske markedet, og vi vurderer Schultz som den beste samarbeidspartner for Kommuneforlaget."

Store synergieffekter i samarbejdet
At Schultz udvider sit marked til Norge betyder, at der skal oprustes internt med nye medarbejdere, som kan bidrage til den positive udvikling. Det betyder også, at der vil være en række synergieffekter, som vil gavne alle Schultz' kunder, fortæller Simon Svarrer, adm. direktør i Schultz:

"Vi har haft en rigtig fin dialog med Kommuneforlaget om at udvikle den helt rigtige løsning med udgangspunkt i vores nye digitale informationsplatform Schultz Fundament. Mange af de arbejdsgange, behov og kundetyper, der kendetegner det norske marked, er meget sammenlignelige med det danske marked. Derfor giver det god mening for Kommuneforlaget og Schultz at arbejde tættere sammen, og vi har store forventninger til fremtiden, og hvordan vi kan hjælpe hinanden med at skabe nye innovative informationsløsninger."

Kommuneforlaget leverer digitale løsninger til norske kommuner og er netop blevet kåret som en af de 25 mest innovative virksomheder i Norge.