Informationsportaler, fagsystemer og it-løsninger

  

Nyheder

Nyheder   16/144

40 kommuner har nu valgt Schultz Fasit

40 kommuner har nu valgt Schultz Fasit

4. sep. 2017

Det er gået stærkt, siden Schultz for fire år siden lancerede Schultz Fasit. I alt 40 kommuner har nu valgt fagsystemet til at understøtte sagsgangene i jobcentret. En sydsjællandsk kommune er seneste skud på stammen.

Der er gået fire år, siden Schultz lancerede jobcenterløsningen Schultz Fasit. Vejle gik som den første kommune i drift med Schultz Fasit i 2013, og 39 kommuner har siden da fulgt trop.

Seneste skud på stammen er Faxe Kommune, som har valgt Schultz Fasit som nyt fagsystem via en direkte SKI-tildeling.

Bedre service til ledige og arbejdsgivere
For Faxe Kommune bunder tildelingen i et ønske om et levere endnu bedre service til både ledige og arbejdsgivere:

"Faxe Kommune har valgt at skifte til Schultz Fasit på baggrund af en grundig analyse af vores behov. Vi forventer, at vi med Fasit får et moderne og opdateret fagsystem på beskæftigelsesområdet, så vi kan lette vores arbejdsgange og levere en endnu bedre service til ledige og arbejdsgivere," fortæller Kasper Sonne, der er centerchef for Center for Familie, Social & Beskæftigelse i Faxe Kommune.

At Faxe Kommune ønsker at levere en endnu bedre service til virksomhederne kommer bl.a. til udtryk ved, at kommunen har valgt at tilkøbe modulet Virksomhedsservice, der er et stærkt digitalt værktøj til at styrke dialogen med virksomheder. I Virksomhedsservice bliver hele rekrutteringsflowet understøttet digitalt, så virksomhedskonsulenten kan gennemføre rekrutteringer så effektivt som muligt. Modulet indeholder bl.a. intelligent matchning, så virksomhedskonsulenten automatisk får vist de borgere, hvis cv’er matcher jobordren.

Faxe Kommune går i drift med Schultz Fasit 9. november 2017, hvor 115 brugere tager det nye fagsystem i brug.