Informationsportaler, fagsystemer og it-løsninger

  

Nyheder

Nyheder   15/144

Rudersdal Kommune: Derfor valgte vi Schultz Fasit

Rudersdal Kommune: Derfor valgte vi Schultz Fasit

15. sep. 2017

Rudersdal Kommune har netop valgt Schultz Fasit som nyt fagsystem på beskæftigelsesområdet. Systemets oppetid, professionelle medarbejdere og forventninger til udvikling af systemet var udslagsgivende faktorer, fortæller kommunaldirektøren i Rudersdal.

Det er en direkte SKI-tildeling og grundig research, der ligger til grund for valget af Schultz Fasit. Det fortæller Bjarne Pedersen, der er kommunaldirektør i Rudersdal Kommune:

”Fordi vi i god tid har vidst, at vi skulle i udbud med vores fagsystem, har vi været grundige med at formulere, hvilke krav vi stiller til et nyt system, hvilke opgaver vi skal løse, og hvilke funktionaliteter vi har brug for.”

”Vi har brugt SKIs rammeaftale til tildelingen, og det har vi været rigtig glade for. Området er meget lovreguleret, så der er ikke plads til de store kommunale sidespring. Det vigtigste for os var at få det system, som løser vores behov.”

Fasits oppetid var afgørende

Det afgørende kriterie for Rudersdal Kommune var Schultz Fasits oppetid:

”Der er flere stærke systemer i markedet, men hvis jeg skal pege på en ting, der har gjort en stor forskel, så er det oppetiden i Schultz’ fagsystem,” fortæller Bjarne Pedersen.

”Det betyder meget, at man som sagsbehandler har et stabilt system at arbejde i. Vi er måske ude i nogle små procenter, der adskiller systemerne på markedet, men hvis man regner de procenter sammen over tid, så bliver det til mange penge og ressourcer.”

Et trygt valg

For kommunaldirektøren gjorde det desuden valget trygt, at han og hans medarbejdere blev mødt af professionelle, dygtige folk hos Schultz.

”Vi har haft den store fornøjelse at møde professionelle, dygtige folk hos Schultz. Det har vi været glade for, og det har givet en tryghed i det valg, vi har truffet.”

”Schultz’ medarbejdere har været gode til at lytte til de spørgsmål, vi har haft, og vi har fået ordentlige, kvalificerede svar på vores spørgsmål og bekymringer. Det er et professionelt, serviceminded team, der har mødt os.”

Tillid til fremtidens Fasit

Bjarne Pedersen lægger heller ikke skjul på, at valget af Schultz Fasit også handler om tillid til, at Schultz kan fortsætte med at udvikle fagsystemet i fremtiden:

”Vi interesserer os naturligvis for fremtiden, så det er ikke uden værdi, at man har tillid til, at leverandøren kan udvikle sit system. Vi har en klar forventning om, at Schultz er i stand til at følge med tiden og modernisere sit fagsystem, så det hele tiden gøres hurtigere og bedre, i takt med de muligheder der er,” siger Bjarne Pedersen.

Rudersdal Kommune går i drift med Schultz Fasit 7. december 2017.