Informationsportaler, fagsystemer og it-løsninger

  

Nyheder

Nyheder   14/144

Ny digital informationsløsning til SKL Kommentus i Sverige

Schultz skal levere ny digital informationsløsning til SKL Kommentus i Sverige

25. sep. 2017

Siden foråret har Schultz ikke blot udvidet sit marked til Norge, men også Sverige. I slutningen af året går SKL Kommentus, der er ejet af Sveriges Kommuner och Landsting, i drift med en ny digital informationsløsning fra Schultz.

Selvom lovinformation er afgrænset af landegrænser, behøver den digitale platform ikke at være det. Siden foråret har Schultz ikke alene udvidet sit marked til Norge, men også Sverige, hvor svenske kommuner nu kan se frem til at få adgang til opdateret lovinformation på en ny moderne informationsløsning. SKL Kommentus, der er ejet af Sveriges Kommuner och Landsting (SKL), går nemlig i drift med en helt ny digital informationsløsning fra Schultz i slutningen af året.

"Vi glæder os over at have fået den bedst mulige samarbejdspartner på det svenske marked og har solide forventninger til at udvikle og styrke samarbejdet yderligere over de næste mange år," fortæller Line Krener Balling, der er direktør for Viden og indhold i Schultz.

Hos SKL Kommentus ser de ligeledes store muligheder i det nye samarbejde:

"SKL Kommentus ser positivt på samarbetet med Schultz. Samarbetet innebär utökade möjligheter och förutsättningar för vårt fortsatta utvecklingsarbete. Vår målsättning är att erbjuda och leverera produkter och tjänster av hög kvalité till vår marknad och kunder," siger Tommy Eriksson, der er produkt- og forretningsudvikler hos SKL Kommentus.

Værdiskabende partner i det offentlige
SKL Kommentus og Schultz har mange fællestræk, som danner grobund for et stærkt samarbejde, fortæller Line Krener Balling, der står i spidsen for Schultz’ lovinformationsløsninger:

"Vi arbejder hver dag for at gøre en forskel for den offentlige sektor og har begge en målsætning om at være en værdiskabende partner i det offentlige."

"Vores fælles udviklingsprojekt er allerede godt i gang, og vi er blevet bestyrket i de mange sammenfald mellem behov og udfordringer i det svenske og danske marked. Samarbejdet med SKL Kommentus er en enestående mulighed for at dele erfaringer og for i samspil at udvikle unikke løsninger til gavn og glæde i vores respektive markeder."