Informationsportaler, fagsystemer og it-løsninger

  

Nyheder

Nyheder   7/144

To nye kommuner vælger Schultz som leverandør på beskæftigelsesområdet

To nye kommuner vælger Schultz som leverandør på beskæftigelsesområdet

30. nov. 2017

"Løsningen kombinerer gennemtænkte arbejdsgange med faglige vejledninger og relevant lovinformation," lyder det fra Holbæk Kommune, der er den ene af to kommuner, som har valgt Schultz Fasit som nyt fagsystem på beskæftigelsesområdet.

I det nye år går både Slagelse og Holbæk Kommune i drift med jobcenterløsningen Schultz Fasit, som dermed får knap 800 nye brugere.

Gorm Hjelm Andersen, koncernchef i Holbæk Kommune, forklarer, hvorfor valget faldt på netop Schultz Fasit:

"Løsningen kombinerer gennemtænkte arbejdsgange med faglige vejledninger og relevant lovinformation, og journal- og dokumenthåndtering er fuldt indbygget i systemet," siger han.

"Desuden tilbyder Schultz Fasit overblik og individuelt tilpasset ledelsesinformation."

Brugervenligt og gennemtænkt
I Holbæk Kommune har superbrugerne været inddraget i valget af det nye fagsystem. Én superbruger peger på statistikmulighederne i Schultz Fasit, som kan bidrage til værdifuld ledelsesinformation, en anden nævner lovmedholdelighed i alle breve og notater, mens en tredje superbruger ser frem til at tage dashboardet i Schultz Fasit i brug.

"Schultz Fasit virker brugervenligt og gennemtænkt i forhold til funktionalitet og integration af både lovgivning, forretningsgange og andre fagsystemer," lyder det fra en superbruger.

Stabilitet og oppetid
Jens Højlund, Arbejdsmarkedschef i Slagelse Kommune, er enig i betragtningerne fra Holbæk Kommune og tilføjer:

"I Slagelse har vi haft en grundig proces, hvor vi både har undersøgt, hvad systemet kunne på papiret, men også lyttet til erfaringer fra brugere og ledelse i andre kommuner."

Særligt har stabilitet været en afgørende faktor i Slagelses valg, forklarer han:

"Nedbrud i jobcentrets fagsystem har store omkostninger for såvel borgere som for jobcentret. Derfor har vi valgt det system med den højeste garanterede oppetid."

Det er direkte SKI-tildelinger, der ligger til grund for valget af Schultz Fasit for både Holbæk og Slagelse Kommune, som tager fagsystemet i brug henholdsvis 22. februar og 1. marts 2018.