Informationsportaler, fagsystemer og it-løsninger

  

Betingelser

Vores persondatapolitik

I overensstemmelse med EU Databeskyttelsesforordningen informeres du om vores brug af persondata i forbindelse med tilmelding til Schultz’ nyhedsbreve, webinarer, prøveabonnementer og køb af produkter via schultz.dk samt dine rettigheder i forhold til de registrerede data.

Nyhedsbreve
Når du tilmelder dig et nyhedsbrev fra Schultz, registreres de oplysninger, du angiver: E-mailadresse, navn og de nyhedsbreve, du er tilmeldt.
  • E-mailadressen bruges til automatisk at sende dig Schultz' nyhedsbreve.
  • Navn bruges til at stile nyhedsbrevet til dig.
  • Nyhedsbreve bruges til at sikre, at du modtager de(t) ønskede nyhedsbrev(e).
Vi registrerer, i hvor høj grad de enkelte artikler læses af vores abonnenter, for løbende at kunne forbedre indholdet i nyhedsbrevene.

Oplysningerne registreres i vores nyhedsmailsystem. Relevante medarbejdere hos Schultz har adgang til listen over abonnenter. Ved hjælp af disse oplysninger holder vi os løbende orienteret om omfanget og arten af abonnementer.

Oplysningerne om de enkelte abonnementer videregives ikke til tredjemand.

Oplysningerne bliver opbevaret, indtil alle nyhedsbreve, du har været tilmeldt, er afmeldt, og justeres løbende ved til- eller afmelding af nyhedsbreve.

Webinarer
Når du tilmelder dig et webinar fra Schultz, registreres de oplysninger, du angiver: E-mailadresse, navn og det webinar, du tilmelder dig.
  • E-mailadressen bruges til automatisk at sende dig bekræftelse på tilmeldingen samt praktiske oplysninger om webinaret.
  • Navn bruges til at stile e-mailen med beskræftelsen og de praktiske oplysninger til dig, og så underviseren kan se, hvem der deltager.
  • Tilmeldte webinarer bruges til at sikre, at du modtager oplysninger om de korrekte webinarer.
  • Hvis du har valgt at få nyheder om kommende webinarer, vil navn og e-mailadresse også bliver brugt til at sende dig invitationer om kommende webinarer.
  • De oplysninger, du angiver, kan også bruges til at kontakte dig efter webinaret.
Vi registrerer, i hvor høj grad de enkelte e-mails læses af de interesserede modtagere, for løbende at kunne sikre et relevant indhold.

Oplysningerne registreres i vores webinar- og nyhedsmailsystem. Relevante medarbejdere hos Schultz har adgang til listen over deltagere. Ved hjælp af disse oplysninger holder vi os løbende orienteret om interessen for vores webinarer.

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Oplysningerne bliver opbevaret, indtil dit kundeforhold hos Schultz afsluttes, eller du angiver, at du ikke længere ønsker at modtage information om kommende webinarer, alt efter hvilket tidspunkt der falder senest. Du kan afmelde information om kommende webinarer ved at klikke 'Afmeld' i bunden af den invitation, du har modtaget.

Prøveabonnementer
Når du bestiller et 14 dages gratis prøveabonnement, registreres de oplysninger, du angiver: E-mailadresse, navn, kontakt-, virksomheds- og adresseoplysninger samt hvilke produkter du ønsker at bestille prøveabonnement til.
  • E-mailadressen bruges til at sende dig bekræftelse og loginoplysninger.
  • Navn bruges til at stile mails til dig samt registrere din brugerkonto.
  • Kontakt-, virksomheds og adresseoplysninger bruges til at registrere din brugerkonto og til at kontakte dig om evt. køb af abonnement efter endt prøveperiode.
Oplysningerne registreres i vores abonnementssystem. Relevante medarbejdere hos Schultz har adgang til listen over abonnenter. Ved hjælp af disse oplysninger holder vi os løbende orienteret om interessen for vores abonnementer, og en sælger vil kontakte dig senest 14 dage efter dit gratis prøveabonnement udløber.

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Oplysningerne bliver opbevaret, indtil et år efter prøveabonnementet er udløbet. Data vil herefter blive slettet, med mindre vi fortsat er i dialog med dig. Vælger du at fortsætte med et betalt abonnement, vil dine data blive opbevaret jf. de gældende abonnementsvilkår.

Køb af produkter via hjemmesiden
Når du køber produkter via vores hjemmeside, registreres de oplysninger, du angiver: E-mailadresse, navn, kontakt-, virksomheds- og adresseoplysninger samt hvilke produkter du ønsker at købe.
  • E-mailadressen bruges til at sende dig bekræftelse og loginoplysninger.
  • Navn bruges til at stile mails til dig samt registrere din brugerkonto.
  • Kontakt-, virksomheds og adresseoplysninger bruges til at registrere din brugerkonto og til evt. at kontakte dig efterfølgende.
Oplysningerne registreres i vores abonnementssystem. Relevante medarbejdere hos Schultz har adgang til listen over abonnenter. Ved hjælp af disse oplysninger holder vi os løbende orienteret om brugere af vores abonnementer.

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Oplysningerne bliver opbevaret, indtil et år efter produktet er opsagt. Data vil herefter blive slettet, med mindre vi fortsat er i dialog med dig.

Dine personoplysninger kan slettes, når du ønsker det
Du har ret til at anmode Schultz om indsigt i og berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger, hvis du ønsker det. Det gælder også, hvis du ønsker at begrænse den behandling, Schultz foretager. Kontakt Schultz direkte, eller ændr dit abonnement på nyhedsbreve.

Ved at afmelde nyhedsbreve trækker du samtidig dit samtykke tilbage. Det betyder, at Schultz fra det tidspunkt ikke længere vil sende dig nyhedsbreve eller opbevare dine registrerede data. Du kan afmelde nyhedsbreve her.

Kontaktoplysninger på dataansvarlig:

J.H. Schultz Information A/S
Annexstræde 5
2500 Valby
T: 72 28 28 27
E: persondatabeskyttelse@schultz.dk
CVR 89634814

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af personoplysninger, kan det ske hos:

Datatilsynet
Borgergade 28
1300 København K
T: 33 19 32 00
E: dt@datatilsynet.dk



Cookies på schultz.dk

Cookies anvendes på langt de fleste websites og vil i nogle tilfælde være nødvendige for at få et website til at fungere.

Vi indsamler data om besøgendes færden på schultz.dk og øvrige Schultz-sites. Når du besøger et Schultz-site, modtager du derfor en eller flere såkaldte cookies.

En cookie giver os bl.a. mulighed for at se, hvordan du er kommet til vores site, hvilken browser og skærmopløsning du benytter, hvilke sider du besøger, din ip-adresse, og hvilke filer du evt. har downloadet. Disse informationer bruger vi til at lave statistik over, hvordan vores sites bliver anvendt, så vi kan optimere vores sites og dermed give dig en bedre brugeroplevelse. Cookies har en udløbsdato, hvorefter de automatisk bliver slettet fra din computer. Da en cookie er en passiv fil, spreder den ikke computervira og lignende.

Hvordan sletter jeg cookies?
Ønsker du ikke at modtage cookies, kan du her se, hvordan du undgår at modtage cookies, og hvordan du sletter de cookies, der allerede ligger på din harddisk.

Hvorfor informerer schultz.dk om cookies?
Ifølge den såkaldte cookie-bekendtgørelse og persondataforordningen er danske websites forpligtet til at informere brugerne om anvendelsen af cookies.

Mere information
Hvis du har spørgsmål til cookies på schultz.dk, er du velkommen til at kontakte Schultz Kundesupport på schultz@schultz.dk.

Generelle spørgsmål om cookies og bekendtgørelsen kan rettes til:

Erhvervsstyrelsen
E: erst@erst.dk
T: 35 29 10 00

Cookie-deklaration
Cookiedeklarationen er sidst opdateret 1. marts 2018.

Nødvendige cookies
Nødvendige cookies hjælper med at gøre vores hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner som side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.
  • ASP.NET_SessionId bruges til at bevare brugertilstand på tværs af sideforespørgsler. Cookien udløber, når du har forladt hjemmesiden. Udbyder: schultz.dk
  • cusid benyttes af ClickDimension til at fastslå og bevare en brugers session på sitet. Uden denne vil sitet ikke kunne benyttes korrekt. Cookien udløber efter 30 minutter. Udbyder: schultz.dk
  • cuvid benyttes af ClickDimension til at genkende tilbagevendende brugere. Cookien udløber efter 2 år. Udbyder: schultz.dk
  • cuvon benyttes af ClickDimension til at føre statistik over, hvornår en side sidst blev vist for en bruger. Cookien udløber efter 30 minutter. Udbyder: schultz.dk
Statistikcookies
Statistiskcookies hjælper os med at forstå, hvordan du som besøgende interagerer med vores hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.
  • _ga registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over, hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. Cookien udløber efter 2 år. Udbyder: schultz.dk
  • _gat anvendes af Google Analytics til at optimere trafikken til doubleclick.net i forbindelse med indsamling af brugsstatistik. Cookien udløber, når du har forladt hjemmesiden. Udbyder: schultz.dk
  • _utmz anvendes af Google Analytics til identificere, hvorfra den besøgende kom, hvilken søgemaskine der blev benyttet, hvilket link der blev klikket på, hvilke keywords der blev søgt på, og hvor i verden brugeren var, da hjemmesiden blev tilgået. Cookien udløber efter 6 måneder. Udbyder: schultz.dk
  • _utma anvendes af Google Analytics til at identificere den besøgende ved tilbagevendende besøg på hjemmesiden. Cookien udløber efter 20 år. Udbyder: schultz.dk
Marketingcookies
Marketingcookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at publicere information, der er relevant og engagerende for den enkelte bruger og dermed mere værdifuld for brugeren.
  • collect bruges til at sende data til Google Analytics om den besøgendes enhed og adfærd. Cookien sporer den besøgende på tværs af enheder og marketingkanaler. Cookien udløber, når du har forladt hjemmesiden. Udbyder: google-analytics.com
Uklassificerede cookies
Uklassificerede cookies er cookies, som vi er i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.

I øjeblikket er der ingen uklassificerede cookies på schultz.dk.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: www.schultz.dk