Informationsportaler, fagsystemer og it-løsninger

  

Kundecases

Kundecases   13/15

Øger sikkerheden og kvaliteten

Hillerød Kommune er én af mere end 25 kommuner, der benytter LovGuide Plan og Natur. Hans Brigsted, der er sektionsleder i Klima, Natur og Byplan, forklarer, hvorfor sektionen har valgt dette værktøj

Hillerød Kommune er én af mere end 25 kommuner, der benytter LovGuide Plan og Natur. Hans Brigsted, der er sektionsleder i Klima, Natur og Byplan, forklarer, hvorfor sektionen har valgt dette værktøj:

"Ud over at vi bruger LovGuide Plan og Natur i den daglige sagsbehandling, bruger vi LovGuiden som en del af vores kvalitets­sikring. Så er vi helt sikre på, at alle har nem og hurtig adgang til det sidste ajourførte lovgrundlag. Det er vores garanti for, at vi altid er ajour. Reglerne ændrer sig jo i tide og utide, så det er rart, at vi ikke selv skal bruge tid på at holde os opdateret. Tidligere sad med­arbejderne nogle gange med hver deres version af lovgivningen. Nu er vi sikre på, at alle arbejder ud fra det samme, korrekte lovgrundlag, og det øger sikkerheden og kvaliteten i sagsbehandlingen."