Informationsportaler, fagsystemer og it-løsninger

  

Løsninger

Lovprodukter   1/3

Elementer i Schultz' lovprodukter

Elementer i Schultz' lovprodukter

Schultz' lovprodukter gør det nemt for dig at arbejde med lovgivning og relateret information. Lovportalerne er webbaserede og giver en række effektive søgemuligheder og tidsbesparende funktioner. Derudover udvikler vi individuelle løsninger til kunder, som fx ønsker at tilbyde lovstof eller andre informationer på deres hjemmeside eller intranet. Vi inddeler lovportalerne i kategorier:

Lovguide

Schultz' lovguider sikrer, at du træffer beslutninger på et opdateret og fagligt korrekt grundlag. Lovguiderne forklarer lovens indhold og fremhæver de områder, som du skal være særligt opmærksom på. Du finder også henvisninger til de relevante paragraffer. Lovguiderne opdateres løbende, så de altid stemmer overens med den gældende lovgivning.

Lovtext
I lovtext-systemerne finder du de ajourførte lovtekster med tilhørende forskrifter plus andre relevante informationer, fx EU-forskrifter, domme og administrative afgørelser. Lovsystemet fungerer som et opslagsværk, og du finder lynhurtigt de oplysninger, du har brug for.

Lovkommentar
Lovkommentarer er trykte værker, hvoraf flere også findes i elektronisk udgave. Værkerne gennemgår lovgivningen inden for et givent område med inddragelse af nyeste domspraksis, og selve kommentaren er suppleret med udvalgt lovgivning. Lovkommentarerne opdateres løbende og sælges derfor i abonnement.