Informationsportaler, fagsystemer og it-løsninger

  

Løsninger

Lovprodukter   13/67

Metodeguide Psykisk Arbejdsmiljø

Metodeguide Psykisk Arbejdsmiljø

Dårligt psykisk arbejdsmiljø er i dag årsag til op mod en fjerdedel af alt sygefravær. Det er både menneskeligt og samfundsøkonomisk forbundet med store omkostninger. Schultz Metodeguide Psykisk Arbejdsmiljø fokuserer på den indsats, der skal lægges, når en medarbejder står over for en sygemelding eller er blevet sygemeldt, og opfylder således kravene om en tidlig indsats. Portalen indeholder desuden al relevant lovgivning samt domme og afgørelser inden for området.

Metodeguiden er udviklet i samarbejde med NFA (Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø) og målrettet de professionelle sagsbehandlere i organisationer og forbund.

Kort om Metodeguiden:
  • Giver en systematisk indgang til håndtering af medarbejdere, der har været udsat for dårligt psykisk arbejdsmiljø og står over for en sygemelding eller er blevet sygemeldt.
  • Guider den professionelle sagsbehandler gennem en række situationsbestemte forløb.
  • Kobler handlingsanvisende rapporter inden for det sociale område med rapporter, der handler om det psykosociale område.
  • Beskriver de mange aktører og relaterer dem til konkrete situationer.
  • Kombinerer tjeklister og rapporter med lovgivningen.
Metodeguide Psykisk Arbejdsmiljø er et effektivt redskab, der fokuserer på at bringe medarbejderen tilbage til arbejdsmarkedet - til gavn for alle, ikke mindst medarbejderen selv.
Fakta

MetodeGuiden er et effektivt redskab, der fokuserer på at bringe medarbejderen tilbage til arbejdsmarkedet - til gavn for alle, ikke mindst medarbejderen selv.

Abonnementer

Tegn abonnement for tre, seks eller 12 måneder. Kontakt Schultz på telefon 72 28 28 26 eller e-mail kundeservice@schultz.dk for information om priser. Se vores abonnementsvilkår.