Informationsportaler, fagsystemer og it-løsninger

  

Løsninger

Lovprodukter   53/67

Lovguide Jobcenter

Lovguide Jobcenter

Til alle, der arbejder i kommunernes jobcentre, har Schultz udviklet en skræddersyet informationsløsning, som giver et komplet overblik over områder som aktiv beskæftigelsesindsats, kontanthjælp, integration, sygedagpenge, revalidering, fleksjob og arbejdsrelaterede hjælpemidler.

Jeres sagsbehandlere får både adgang til opdateret lovinformation for alle jobcentrets områder og lovguiderapporter udarbejdet af Schultz' fagspecialister. Dermed sparer I tid og undgår fejl, fordi I er sikre på at træffe beslutninger på et korrekt og opdateret grundlag.

De faglige vejledninger rådgiver jer bl.a. om andre aktører i beskæftigelsesindsatsen, giver jer skemaer til anvendelse ved rådighedsvurdering og sanktionering samt giver jer værktøjer til dialog med ledige og virksomheder.

Fleksydelse
I Lovguide Jobcenter finder I også Lovguide Fleksydelse, som giver overblik over hele dette område, herunder reglerne om arbejdsløshedsforsikring og efterløn. I finder fx eksempler på beregning af anciennitet, beregning af bidragsfri perioder, fradrag for pensioner m.v.

Læs mere om serviceloven og aktivloven der danner grundlag for Lovguide Jobcenter.
Fakta

Sagsbehandlere får både adgang til opdateret lovinformation for alle jobcentrets områder og vejledninger til sagsbehandlingen udarbejdet af Schultz' fagspecialister.

Fagkonsulenter

Lovguide Jobcenters unikke lovguiderapporter og vejledninger skrives af Schultz' egne fagspecialister samt en række anerkendte, eksterne fagkonsulenter.

Abonnementer

Tegn abonnement for tre, seks eller 12 måneder. Kontakt Schultz på telefon 72 28 28 26 eller e-mail kundeservice@schultz.dk for information om priser. Se vores abonnementsvilkår.