Informationsportaler, fagsystemer og it-løsninger

  

Løsninger

Lovprodukter   30/67

FEF-portalen

FEF-portalen - online portal, som giver dig svar på alle dine juridiske spørgsmål inden for forsikrings- og erstatningsret

Med FEF-portalen har du nem adgang til al relevant lovinformation inden for forsikrings- og erstatningsret - opdateret lovgivning, nyeste retspraksis og faglige kommentarer til udvalgte domme og kendelser.

FEF-portalen omfatter:
  • Erstatningsret
  • Forsikringsret, person
  • Forsikringsret, ting
  • Transportret

FEF-portalen fortjener stor tilslutning hos advokater, der arbejder med forsikring og særligt personskader.

Karsten Høj, formand for FEF og advokat hos Elmer Advokater

Det får du med FEF-portalen
Som det eneste digitale værktøj indeholder FEF-portalen al relevant lovgivning inkl. forarbejder og historik. Du får alle relevante domme siden 1. juli 2005 fra EU-domstolen, Højesteret, landsretterne og Sø- og Handelsretten samt alle principielle kendelser afsagt af Ankenævnet for Forsikring.


Gennem en god nyhedsservice sikrer FEF-portalen, at du løbende får indblik i domme fra alle instanser. Det gælder særligt landsretsdomme, der ikke er tilgængelige på anden måde.

Karsten Høj, formand for FEF og advokat hos Elmer Advokater

Altid opdateret
Med FEF-portalen er du sikker på, at du altid bruger den seneste version af loven. Lovændringer tilføjes med det samme, ligesom du til enhver tid kan se et arkiv med tidligere versioner af loven. Det er din sikkerhed for, at du træffer beslutninger på et gyldigt grundlag.


Hvis du vil være fuldt dækket ind og opdateret, kommer du ikke uden om FEF-portalen.

Karsten Høj, formand for FEF og advokat hos Elmer Advokater

Stærke fagfolk står bag
Alle domme og kendelser i FEF-portalen redigeres af ti advokater, der alle har indgående kendskab til erstatnings-, forsikring- og transportret. FEF-portalen er udviklet i tæt samarbejde mellem Schultz og Foreningen for Erstatnings- og Forsikringsret.

Bestil 14 dages gratis prøveadgang

FEF-portalen
Fakta

FEF-portalen indeholder relevant lovgivning, nyeste retspraksis og kommentarer til udvalgte domme og kendelser.

Kom godt i gang

Få en introduktion til FEF-portalen på vores gratis webinar Kom godt i gang med FEF-portalen 17. maj, hvor du bl.a. får tips til, hvordan du navigerer og søger i portalen.

Bestil abonnement

Bestil abonnement på FEF-portalen.