Informationsportaler, fagsystemer og it-løsninger

  

Løsninger

Lovprodukter   49/67

Lovguide Socialforvaltning

Lovguide Socialforvaltning

Til kommunens afdeling for sociale ydelser tilbyder Shultz den skræddersyede portal Lovguide Socialforvaltning, som indeholder en bred vifte af alt relevant lovinformation inden for områderne socialforvaltning, børn og familier, ældre samt personer med handicap.

Lovguide Socialforvaltning indeholder blandt andet:
Vejledninger fra Schultz' fagspecialister
Lovguiderne giver et komplet overblik over områder som sygedagpenge, kontanthjælp, boligstøtte, fleksydelse, ældreområdet, dagtilbud og pension. Inden for hvert emne finder du lovgivning, domme og afgørelser, men også lovguiderapporter fra Schultz’ fagspecialister, som effektivt hjælper dig til at træffe beslutninger på et fagligt korrekt grundlag. Med fokus på de typiske opgaver i sagsbehandlingen forklarer lovguiderapporterne lovens indhold i et letforståeligt sprog og fremhæver de områder, man skal være særligt opmærksom på.

Relevante domme og afgørelser
Fra lovguiderapporterne er der links til de relevante paragraffer. Alle relevante domme og afgørelser er vist som noter til den enkelte paragraf, så der er en tydelig sammenhæng mellem lovgivning og praksis.

Schultz opdaterer dagligt indholdet i lovguiderne.

Læs mere om serviceloven, aktivloven og styrelsesloven, som danner grundlag for Lovguide Socialforvaltning.

 

Fakta

Shultz tilbyder den skræddersyede portal Lovguide Socialforvaltning, som indeholder en bred vifte af al relevant lovinformation inden for områderne socialforvaltning, børn og familier, ældre samt personer med handicap.

Fagkonsulenter

Lovguide Socialforvaltnings unikke lovguiderapporter og vejledninger skrives af Schultz' egne fagspecialister samt en række anerkendte, eksterne fagkonsulenter.